Tapijtreiniging

Het reinigen van tapijt is vaak een belangrijk onderdeel binnen uw organisatie. Wij passen zowel Topcleaning als Extractiereiniging toe.

Topcleaning wordt toegepast wanneer uw tapijt een opfrisbeurt nodig heeft. De toplaag wordt hiermee gereinigd en ontdaan van vlekken. De toepassing gaat sneller dan extractiereiniging. Droogtijd is zeer kort.

Extractiereiniging wordt toegepast als u wilt dat het tapijt diep wordt gereinigd. Het tapijt wordt hierbij voorgesprayd, geborsteld en de losgekomen vervuiling wordt uit het tapijt gezogen in één arbeidsgang. De droogtijd is langer dan bij Topcleaning. Hierna kunt u nog de keuze maken of u het tapijt behandeld wilt hebben met een vuilafstotende beschermingslaagde zogenoemde 'Protector'. Deze beschermingslaag zorgt ervoor dat aangehecht vuil eenvoudiger kan worden verwijderd.

Op uw verzoek maken wij een sluitende offerte doormiddel van ons softwareprogramma dat daar speciaal voor is ontwikkeld.

tapijtreiniging

Dagelijks en periodiek diensten

hc schoonmaak

Door onze klantvriendelijke en servicegerichte werkwijze zijn wij en onze werknemers uitermate betrokken bij de klant en de werkzaamheden.
Lees verder....

Conservering vloeren

hc conservering

Het conserveren en high-speeden van linoleumvloerbedekking behoort tot 1 van onze specialiteiten.
Lees verder....

Kinderdagverblijven

hc kinderdagverblijf

Door onze jarenlange ervaring, van o.a. het dagelijks schoonmaakonderhoud van kinderdagverblijven, kunnen wij u op professionele wijze van dienst zijn.
Lees veder...

Happy-Clean

Happy-Clean staat bekent om haar flexibele samenwerking en haar krachtige gratis after-sale service en haar hoge schoonmaakkwaliteiten.

Mocht u van mening zijn dat wij voor u een passende zakenrelatie kunnen betekenen dan staan wij u graag te woord.

Contactgegevens

Happy-Clean BV
Ambachtsweg 14D
2641 KS  Pijnacker

Tel: 015 - 3610584
Fax: 015 - 3610591
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: www.happy-clean.nl