Offerte voorbeeld

Door vele jaren ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij een softwareprogramma kunnen ontwikkelen die aansluit op de wensen van de klant. Dit programma biedt de mogelijkheid zeer sluitende berekeningen te maken die de werkelijke werktijd kan benaderen.

Dus geen offertes meer van uurtje of anderhalf uur en dan maar zien of het sluitend is. Uit ervaring weten wij dat het nog wel eens mis kan gaan met de gecalculeerde metingen. Dit was voor ons de reden om ons verder te gaan in het ontwikkelen van een sluitend softwareprogramma voor Interieur, Sanitair, Kantinediensten.

Er zullen geen verschillen meer zijn van 15 minuten of half uur die te veel of te weinig wordt geoffreerd. Dit geeft de klant en ons een betrouwbaar overzicht van de werkelijke benodigde tijd die nodig is bij het uitvoeren van een taak.

De bijpassende werkprogramma’s zijn hieraan gekoppeld met vermelding van tijd per handeling en afdeling. Ook staat de totale werkduur vermeld op het werkprogramma bij elke handeling, dat wel zo handig is voor klant en schoonmaakmedewerker en zo ook het offertenummer zodat u kunt controleren bij welke offerte deze behoort.

Naast onze software voor Interieur, Sanitair en Kantinediensten bieden wij ook een scala van andere softwareprogramma’s voor het maken van sluitende offertes, zoals;

 

  • Glasbewassing
  • Tapijtreiniging
  • Conserveren van vloeren
  • Berekening verbruik sanitaire benodigdheden
  • Machinaal schrobben van vloeren
  • High-speeden van vloeren
  • Reiniging zonweringslamellen
  • Computerreiniging

    

Klik voor een voorbeeld van een offerte.

Dagelijks en periodiek diensten

hc schoonmaak

Door onze klantvriendelijke en servicegerichte werkwijze zijn wij en onze werknemers uitermate betrokken bij de klant en de werkzaamheden.
Lees verder....

Conservering vloeren

hc conservering

Het conserveren en high-speeden van linoleumvloerbedekking behoort tot 1 van onze specialiteiten.
Lees verder....

Kinderdagverblijven

hc kinderdagverblijf

Door onze jarenlange ervaring, van o.a. het dagelijks schoonmaakonderhoud van kinderdagverblijven, kunnen wij u op professionele wijze van dienst zijn.
Lees veder...

Happy-Clean

Happy-Clean staat bekent om haar flexibele samenwerking en haar krachtige gratis after-sale service en haar hoge schoonmaakkwaliteiten.

Mocht u van mening zijn dat wij voor u een passende zakenrelatie kunnen betekenen dan staan wij u graag te woord.

Contactgegevens

Happy-Clean BV
Oosterscheldestraat 120
2652 JG  Berkel en Rodenrijs

Mob.: +31 (0)6 48 38 42 88
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: www.happy-clean.nl

Mob.:        +31.6-48.38.42.88